Persbericht: Kinderen worden piraat tijdens de Dutch Design Month 

menu knop | FAQGeschiedenis | Publicaties | KrantPersberichten | Nieuwsbrieven | Sponsors | Toolkit

30-11/2018
Kinderen worden piraat tijdens de Dutch Design Month

De tweede week van de Dutch Design Month 2018 staat in het teken van Media, Graphic and Interactive en speciaal daarvoor organiseert Okapi samen met Stichting Aquarius op zaterdag 8 december voor kinderen van 8 tot 12 jaar een workshop waarbij kinderen een poster of boekomslag maken waarin zij zelf de hoofdrol spelen. 

Tijdens deze workshop op het Okapi kantoor aan de Voorhaven 23 in Historisch Delfshaven, de geboorteplaats van wellicht de grootste piraat ooit Piet Hein, worden de jongens en meisjes eerst van 11:00 tot 11:30 een voor een geschminkt en verkleed om buiten in hopelijk regen en wind als ware piraat op de foto te gaan en alsof dat nog niet alles is gaan de kinderen na een korte pauze – onder deskundige begeleiding van de professoren M.A.G. van Alles, W. Eetniets en C. Haos – hun eigen filmposter of boekomslag maken en als beloning krijgen alle deelnemers na afloop van de workshop hun eigen piraten filmposter of boekomslag mee.

Wil je net als Piet Hein altijd al een piraat worden. Pak dan nu je kans en schrijf je snel in via www.dutchdesignmonth.com/kids. Deelname kost slechts € 5,- en dat is all-in. Zelfs aan limonade en eten is gedacht.


Voor meer informatie

Okapi
Frank Schurink
06 5065 8714

Stichting Aquarius
Erik Van Loon
06 3826 5666