Open avond hbo deeltijd Maritieme Techniek

Open avond hbo deeltijd Maritieme Techniek

maart 30, 2019 Uncategorized 0

Op donderdag 11 april a.s. organiseert STC van 18:00 tot 21:00 een open avond hbo-deeltijd Maritieme Techniek. Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor professionals die een volgende of andere stap in hun carrière willen zetten. 

Maritiem Technisch Ingenieur
Volgens de STC website is het een pittige, goed gewaardeerde deeltijdopleiding die studenten opleidt tot maritiem technisch ingenieur.

Opleiding
De opleiding duurt vier jaar en na afronding ontvangen studenten het diploma Bachelor of Science. Het betreft een zogenaamd blended learning programma waarbij  studenten e-learning afwisselen met colleges en intervisiebijeenkomsten. Deze contactmomenten (een middag en avond per week) zijn niet verplicht maar worden door onze studenten bijzonder gewaardeerd omdat ze hét moment zijn waarop studenten en docenten kennis en ervaringen kunnen uitwisselen, inhoudelijke vragen beantwoord kunnen worden en verdieping van stof wordt aangeboden.

Projecten
Gedurende de gehele opleiding voeren de studenten in groepsverband projecten uit. Een deel van deze projecten daarvan moet plaatsvinden op de eigen werkplek. Om het diploma te behalen, is het van belang voor of tijdens de opleiding relevante werkervaring binnen de sector op te doen.

Workshop
Docenten organiseren op deze avond ook een workshop Ontwerp je eigen droomjacht. Deze workshop vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *