Ontwerpwedstrijd Cor Unum Deadline 11 december

Ontwerpwedstrijd Cor Unum Deadline 11 december

november 13, 2018 Uncategorized 0

Ontwerpwedstrijd 2018-2019

Cor Cor Unum, dé keramiekmaker in Nederland,heeft onder meer als ambitie om jong ontwerptalent uit te dagen en te inspireren om het keramisch ambacht levend te houden.

In dat kader organiseert Cor Unum jaarlijks een internationale ontwerpwedstrijd voor getalenteerde studenten aan kunst- en designopleidingen. De zesde editie van deze Cor Unum wedstrijd gaat binnenkort van start en wordt medevoorbereid door docenten aan kunst- en designopleidingen in Nederland. Voor deze editie is als thema gekozen Sharing + Caring. Door het delen van je ideeën, je idealen, je zorgen en je oplossingen kun je van betekenis zijn voor anderen. Denk daarbij aan begrippen als duurzaamheid, het delen van voedsel, het afvalprobleem, de houdbaarheid van onze planeet, liefdadigheid of de tegenstelling tussen individualisme en de samenleving. Voel je vrij om Sharing + Caring in de breedste zin van het woord te interpreteren. Al blijft de uitvoerbaarheid van je ontwerp in keramiek wel een voorwaarde.

Kijk op www.corunum-ceramics.nl/nl/over-ons/ontwerpwedstrijd voor meer informatie!

Als je meer wilt weten over Cor Unum dan kan je op 23 november 2018 naar de Open Dagen Cor Unum. Wij van de Dutch Design Month proberen Cor Unum echter ook te bewegen naar de Dutch Design Month te komen dit jaar.