Persbericht: RAW Talkshow over game design

menu knop | FAQGeschiedenis | Publicaties | KrantPersberichten | Nieuwsbrieven | Sponsors | Toolkit

2-12-2018 

5e RAW Talkshow over game design

Op vrijdag 7 december komt de langverwachte Super Smash Bros. Ultimate game uit en al voor de lancering heeft deze nieuwste Nintendo game al een record op zijn naam staan. Het Japanse bedrijf heeft namelijk laten weten dat Super Smash Bros. Ultimate de beste verkochte Super Marion game in de voorverkoop ooit is.

In verband met de lancering van deze geweldige game zijn drie verschillende game developers voor de 5e Rotterdam After Work (RAW) Talkshow op vrijdag 7 december uitgenodigd. Het gaat om reality game maker Daniël Swaab van Escape Events uit Delft, bordspel ontwikkelaar en producent Dennis Merkx van Rielekst uit Boxtel en Art Director & Sound designer Paul Bierhaus van YipYip uit Rotterdam.

Ondanks de grote verschillen tussen deze drie heren gaan zij tijdens de talkhow met elkaar in gesprek op zoek naar de kip met het gouden ei want ondanks dat elk van hen uiterst succesvol is, is men tijdens de Dutch Design Month ondanks drukke privé en werkagenda’s toch bereid om naar Huis Der Zotheid te komen om daar met elkaar in gesprek te gaan op zoek naar datgene wat een game onvergetelijk maakt.

Entree is gratis en jong tot oud is van harte welkom. Twee uur voor talkshow is er voor iedereen die aan de slag wil in de game wereld een job market met daarin informatie over de coolste spelletjes beroepen.