Vrijwilligers gezocht in Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden

Vrijwilligers gezocht in Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden

augustus 4, 2020 Uncategorized 0

Wij zoeken vrijwilligers voor de 5e Dutch Design Month in Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden. Wil je helpen om van de 5e editie weer een groot succes te maken. Meld je dan vandaag nog aan via www.dutchdesignmonth.com/vrijwilligers. Je kunt overigens kiezen om voor een van de volgende teams te werken:

Broadcast

Het Broadcast team zorgt ervoor dat er van elke event foto en film opnames wordt gemaakt en dat deze beelden binnen 4 uur online staan. Het team krijgt de beelden aangeleverd van de Hospitality vrijwilligers of maakt zelf foto en film opnames. Verder ondersteunt het Broadcast team journalisten van radio, televisie, blog’s, kranten en tijdschriften bij het verkrijgen van beeldmaterialen.

Ceremonie

Het Ceremonie team creëert en ontwikkelt ceremonies en amusementsprogramma’s tijdens de Dutch Design Month. Het doel is om een feestelijke sfeer te creëren en een onvergetelijke ervaring tot leven te brengen. Het team creëert een warm welkom voor alle deelnemers en bezoekers aan de DDM2020.

Food and Drinks

Het Food and Drinks team zorgt dat er voor alle vrijwilligers eten en drinken is. Dit team zorgt samen met Team Ceremonies voor de catering tijdens de feesten. Zij zorgen ook voor voldoende gratis fruit en water op alle locaties.

Hospitality

Hospitality ondersteunt de Event Manager en is verantwoordelijk voor wat er op de locatie / evenement gebeurt en heeft via de Event Manager de bevoegdheid om te bemiddelen als zich problemen voordoen tijdens het evenement op een locatie. De vrijwilligers ondersteunen het dagelijkse werk van de Event Manager en zijn team.

Marketing

Het marketing team brengt iedereen bij elkaar. Het marketing team maakt contact met de deelnemers en bezoeker door middel van telefoon, email, social media en tal van andere promotionele activiteiten en hiermee introduceert zij de designers met andere designers (b2b) en/of bezoekers (b2c).

Signage

Het team Signage is verantwoordelijk voor de productie en installatie van alle merk elementen. Daarnaast ook voor de versiering van de locaties met het DDM 2020 logo en het produceren van alle DDM 2020 geprinte materialen voor verschillende projecten op locatie.

Sustainability

Het team Sustainability richt zich op sociale, ecologische, en economische prioriteiten. Dat doen zij door het:
– De locaties geschikt te maken voor gehandicapte bezoekers;
– Het afval actief te verminderen, te hergebruiken en te recyclen;
– Het zoveel mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare energie;
– Bevorderen van verantwoorde inkoop van producten en diensten.

Technical Service

Het Technical Services team beheert de planning, levering en gebruik van tijdelijke infrastructuur zoals energievoorziening voor buiten projecten, watervoorziening, temperatuurregeling, afvalbeheer, geluidssystemen, tv schermen, etc.

Ticketing

Team Ticketing is verantwoordelijk voor de ticket verkoop aan de kassa, het internet of via de smartphone. Zij zijn ook het eerste aanspreekpunt zijn bij ticketlocaties en betaalde evenementen voor tickethouders. Zij beantwoorden vragen van bezoekers en verlenen klantenservice om zo de klantervaring te optimaliseren.

Transport

Het team Transport is verantwoordelijk voor het plannen en beheren van transportdiensten voor zowel deelnemers en hun objecten, bezoekers en hun aankopen als ook genodigden voor de Dutch Design Month 2020. Vrijwilligers vervoeren deelnemers, bezoekers en genodigden van de luchthaven, hotels en andere locaties naar de events.

Volunteer Management

Alle vrijwilligers gerelateerde activiteiten worden gepland en uitgevoerd door het Volunteer Management Team. Dit team zorgt voor de +/- 100 vrijwilligers en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor de vrijwilligers. Dit betreft onder andere trainingen, toewijzing van rollen, beheren van het Volunteer Home, catering en de onderlinge sfeer onder de vrijwilligers.

Week Manager

De Week Manager is verantwoordelijk voor alles wat er tijdens een thema week gebeurt en heeft via de Event Manager de bevoegdheid om te bemiddelen als zich problemen voortdoen tussen projecten op de locatie. De Week Manager wordt ondersteunt door de Hospitality vrijwilligers.