11-13 oktober : World Food Festival

11-13 oktober : World Food Festival

juli 9, 2019 Uncategorized 0

Op linkedin zag ik dit berichtje voorbij komen.

Nooit geweten dat in een straal van 30 kilometer om Rotterdam van alles te vinden is dat met verse en gezonde voeding te maken heeft. Dat duizenden mensen er werkzaam zijn of er een opleiding in volgen. Dat het een van de meest innovatieve en vindingrijke sectoren is. Waar heel veel kennis en geld in omgaat. Dat hier de gehele keten van zaadje tot afvalverwerking aanwezig is. Dat deze sector zorgt voor verbinding van stad met regio en ook met de wereld.

Op 11, 12 en 13 oktober nemen we je mee in deze wonderlijke en vindingrijke wereld van voedsel tijdens het World Food Festival. We laten de regio en de Rotterdammer kennismaken met de vele aspecten van voedsel die in onze regio wordt geproduceerd, veredeld, verwerkt, geconsumeerd en gerecycled.

Ook meedoen? Mail dan naar: info@worldfoodfestival.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *