Sint Sebastiaansbrug

Sint Sebastiaansbrug

april 14, 2019 Uncategorized 0

Sinds januari moeten wij bijna een jaar lang omrijden om van de TU Delft naar de binnenstad te rijden. Lopend of op de fiets kunnen wij nog altijd de Hambrug nemen.

Voor iedereen wordt het afzien tijdens de vervanging van de Sebastiaansbrug. Om ons een idee te geven van hoe de nieuwe brug er uit gaat zien, heeft de gemeente Delft onlangs dit filmpje online gezet.

Er waren al jaren lang plannen om de Sebastiaansbrug te vernieuwen opdat de tram uit Den Haag straks door kan rijden naar de TU Delft. Tot nu toe was er steeds vertraging door rechtszaken door omwonenden en problemen met de aanbesteding die uiteindelijk gewonnen is door Aannemers Combinatie Sagittarius.

De bovenstaande video is overigens gemaakt door de gemeente Rotterdam. Wellicht wordt de tramverbinding Rotterdam – Delft dan ook wel doorgetrokken. Een goede route zou de route via Rotterdam – The Haque Airport zijn.

Tram Delft – Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *