Collegetour: Riek Bakker spreekt

Collegetour: Riek Bakker spreekt

maart 29, 2019 Uncategorized 0

Als lid van Delft Design word ik altijd als eerste op de hoogte gehouden van interessante bijeenkomsten in Delft. Op woensdag 3 april as. komt Riek Bakker naar Delft. Don’t miss it.

Rotterdam
In 1985 vroeg de gemeente Rotterdam Riek Bakker in de stad te komen werken als directeur Stadsontwikkeling. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Naast haar vaktechnische kennis en kunde, haar ervaring in omgang met politieke en bestuurlijke partijen, zette zij haar stokpaardje in: participatie. Participatie van de mensen op Zuid. De resultaten van deze enorme samenwerking waren ernaar met de Erasmusbrug als absoluut hoogtepunt.

Meer informatie over deze lezing vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *