Robert Winkel wint de ARC18 Development Award

Robert Winkel wint de ARC18 Development Award

december 4, 2018 Uncategorized 0

Twee weken geleden won hebben Mei architects and planners en WhiteHouseDevelopment de ARC18 Development Award gewonnen met het Kaaspakhuis in Gouda. In het jury rapport werd de succesvolle transformatie en onderlinge samenwerking om van een rijksmonument een loftwoongebouw te maken  geprezen.

Kaaspakhuis Gouda – loftwoningen in een rijksmonument
Het kaaspakhuis Gouda is een rijksmonument en het onderging een indrukwekkende transformatie tot loftwoongebouw. Mei architects and planners nam zelf samen met White House Development het initiatief voor deze ontwikkeling. In het hart van het gebouw is een kernmerking Robert Winkel atrium gemaakt, van waaruit nu 52 unieke en sfeervolle loftwoningen worden ontsloten. Zelfs de originele kaasplanken zijn behouden. Daarop staan nu de namen van de bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *