Waarom moet je meedoen?

Waarom moet je meedoen?

augustus 28, 2017 Uncategorized 0

Als je meedoet aan de Dutch Design Month dan kan je rekenen op:

  • People
    Tijdens de Dutch Design Month zijn er talloze mogelijkheden om met de duizenden designliefhebbers, inkopers, curators en collega’s te netwerken.
  • Planet
    Alle energie (electra, water, afval) wordt duurzaam gewonnen, gebruikt en in veel gevallen weer recycled
  • Profit
    Daarnaast krijg je op de Dutch Design Month ook voldoende kans om zaken te doen met klanten en/of leveranciers. Ook banken zijn volop aanwezig. Dus ook je financieringsproblemen behoren wellicht snel tot het verleden. Daarnaast onderhoudt de Dutch Design Month goede contacten met internationale designevenmementen, kennisinstituten en subsidieverstrekkers.
  • Promotie
    De Dutch Design Month trekt journalisten en fotografen, bloggers en scouts aan en als officiële deelnemer wordt je werk actief onder de aandacht gebracht bij onze sponsoren en partners. Als geregistreerde deelnemer word je bovendien genoemd in de Dutch Design Month 2017 Krant en krijgen alle deelnemers een eigen account op www.dutchdesignmonth.com waarmee zij gemakkelijk tekst en beelden kunnen uploaden op hun eigen evenementpagina bovendien worden alle deelnemers op onze website en social media (twitter, instagram en facebook) actief gepromoot voor, tijdens en na het evenement
  • Plezier
    Rotterdam is een werkstad een stad waar men nooit stil staat, waar men altijd werkt dag en nacht. Iedereen die wel eens in Rotterdam is geweest kan dat beamen. Rotterdam is enthousiasmerend, inspirerend en bijzonder.

Cijfers
50 ontwerpers
50 evenementen
35 locaties
2.500 bezoekers
50+ pers accreditaties